Oeps, deze browser wordt niet meer ondersteund.
Verouderde browsers kunnen jouw computer blootstellen aan veiligheidsrisico's. Om de beste ervaring te krijgen met het gebruik van onze site, kan je best werken met een nieuwere browser. Klik op één van de icoontjes om een nieuwe browser te installeren.

Trappen

Een trap is meer dan alleen een functioneel element in huis. Het is een stijlvolle blikvanger die het karakter van uw interieur kan versterken. Bij Pevabo begrijpen we dit als geen ander.

Of u nu een rechte of een kwartdraaitrap wilt, met of zonder overloop, of een trapboom in rechte of trapvormige vorm, wij kunnen de kleuring of vernis naar uw wensen aanbrengen in onze eigen spuitafdeling. De keuze is aan u.

Ontdek ons werk

Weergave in 3D

Bij Pevabo maken we van uw op maat gemaakte trap een precisiestuk met een volledige weergave in 3D. Zo weet u precies hoe uw trap eruit zal zien voordat we beginnen met de productie. Onze vakmensen hebben jarenlange ervaring en expertise op het gebied van trapontwerp en -fabricage en kunnen u adviseren over materialen, kleuren en afwerkingen die het beste passen bij uw interieur. Zo krijgt u niet alleen een mooie trap, maar ook een duurzame en veilige trap die jarenlang meegaat.

Een slimme investering

Een belangrijk voordeel van een op maat gemaakte trap is dat het perfect past in uw woning. De afmetingen van de trap worden precies afgestemd op de beschikbare ruimte in uw huis en uw persoonlijke voorkeuren en behoeften. Hierdoor krijgt u een trap die niet alleen mooi is om naar te kijken, maar ook veilig en comfortabel in gebruik is. Bovendien kan een op maat gemaakte trap uw interieur verrijken en een unieke uitstraling geven aan uw huis. Het is dus een slimme investering in uw woning die bijdraagt aan de esthetiek en de functionaliteit van uw interieur.

Pevabo construct

Nieuwe Baan 70
9111 Sint-Niklaas

info@pevabo.be
03 772 54 76

BE 0466.490.816​​​​​​​

© Pevabo   |   Cookies   |   Privacy   |   Disclaimer   |   Created by Udesite