Oeps, deze browser wordt niet meer ondersteund.
Verouderde browsers kunnen jouw computer blootstellen aan veiligheidsrisico's. Om de beste ervaring te krijgen met het gebruik van onze site, kan je best werken met een nieuwere browser. Klik op één van de icoontjes om een nieuwe browser te installeren.

Buitenschrijnwerk

Of u nu een moderne, klassieke of landelijke stijl verkiest, houten schrijnwerk is onovertroffen. Geen enkel ander materiaal komt in de buurt van de warmte, elegantie en uitstraling van natuurlijk hout. Bij Pevabo begrijpen we de charme van houten schrijnwerk en daarom bieden we een ruime keuze aan houtsoorten in verschillende prijsklassen, kleuren en duurzaamheid.

Buitenschrijnwerk op maat door Pevabo Construct

Ontdek ons werk

CNC-gestuurde productie

Voor het houten buitenschrijnwerk beschikken we over een CNC-gestuurde productie waarmee we uw schrijnwerk op maat kunnen maken. Dit zorgt voor een perfecte afwerking en een nauwkeurige pasvorm. Bovendien hebben we ecologisch verantwoorde houtsoorten in ons gamma voor wie begaan is met duurzaamheid.

Alles in eigen beheer

Bij Pevabo hebben we alles in eigen beheer, van het maken tot het plaatsen van uw schrijnwerk. Onze vakmensen zorgen voor een hoogwaardige afwerking en een perfecte plaatsing van uw houten schrijnwerk. Zo bent u verzekerd van een duurzaam en esthetisch resultaat waar u jarenlang van kunt genieten.

Pevabo construct

Nieuwe Baan 70
9111 Sint-Niklaas

info@pevabo.be
03 772 54 76

BE 0466.490.816​​​​​​​

© Pevabo   |   Cookies   |   Privacy   |   Disclaimer   |   Created by Udesite