Oeps, deze browser wordt niet meer ondersteund.
Verouderde browsers kunnen jouw computer blootstellen aan veiligheidsrisico's. Om de beste ervaring te krijgen met het gebruik van onze site, kan je best werken met een nieuwere browser. Klik op één van de icoontjes om een nieuwe browser te installeren.

Poorten

Ook voor uw tuinpoort levert Pevabo maatwerk af volgens uw wensen. Een speciaal ontwerp, een eigentijds model, een bijzondere houtsoort? Alles kan. Ook voor de automatisatie regelt Pevabo alles.

Een échte eyecatcher

Op maat gemaakte tuinpoorten zorgen voor een unieke uitstraling van jouw woning en tuin. Door te kiezen voor een op maat gemaakte tuinpoort kan je jouw persoonlijke smaak en stijl laten terugkomen in het ontwerp en zo een echte eyecatcher creëren.

Toekomstgericht

Door te kiezen voor maatwerk bij het ontwerp en de plaatsing van jouw tuinpoort, ben je verzekerd van kwaliteit en duurzaamheid. De tuinpoort wordt namelijk volledig afgestemd op jouw specifieke situatie waardoor de poort niet alleen perfect past maar ook lang meegaat. Bovendien kan je bij Pevabo kiezen voor de meest geschikte houtsoorten en materialen, waardoor je verzekerd bent van een duurzaam en sterk product.

Pevabo construct

Nieuwe Baan 70
9111 Sint-Niklaas

info@pevabo.be
03 772 54 76

BE 0466.490.816​​​​​​​

© Pevabo   |   Cookies   |   Privacy   |   Disclaimer   |   Created by Udesite