Oeps, deze browser wordt niet meer ondersteund.
Verouderde browsers kunnen jouw computer blootstellen aan veiligheidsrisico's. Om de beste ervaring te krijgen met het gebruik van onze site, kan je best werken met een nieuwere browser. Klik op één van de icoontjes om een nieuwe browser te installeren.

Interieur

Bij Pevabo kan je terecht voor opbergsystemen op maat, zoals dressings, inloopkasten, maatkasten onder een trap of schuine wanden, boekenkasten, bureaukasten, vestiairekasten en TV meubels. Wij maken gebruik van diverse materialen en bieden tal van handige accessoires, zoals LED-verlichting en garderobeliften. Zo benut je de beschikbare ruimte optimaal en creëer je een stijlvol en praktisch interieur.

Ontdek ons werk

Méér dan alleen maatwerk

Wij geven ook vrijblijvend advies over de beste oplossing voor jouw ruimte en situatie. Hierbij kijken we naar jouw persoonlijke wensen, de beschikbare ruimte en de mogelijkheden van jouw woning. Zo krijg je een interieur dat niet alleen mooi, maar ook praktisch en efficiënt is.

Oog voor detail

Wij hechten heel veel belang aan een hoogwaardige afwerking en besteden daarom extra aandacht aan details zoals materiaalkeuze, afwerking van randen en deuren in combinatie met de juiste kleuren. Zo krijg je een opbergsysteem dat stijlvol en naadloos aansluit bij jouw interieur.

Pevabo construct

Nieuwe Baan 70
9111 Sint-Niklaas

info@pevabo.be
03 772 54 76

BE 0466.490.816​​​​​​​

© Pevabo   |   Cookies   |   Privacy   |   Disclaimer   |   Created by Udesite