Oeps, deze browser wordt niet meer ondersteund.
Verouderde browsers kunnen jouw computer blootstellen aan veiligheidsrisico's. Om de beste ervaring te krijgen met het gebruik van onze site, kan je best werken met een nieuwere browser. Klik op één van de icoontjes om een nieuwe browser te installeren.

Over Pevabo

Pevabo is in 1987 opgericht door Peter Van Bossche en Ann Varewyck in de Schoonhoudtstraat te Belsele. Vanuit deze locatie groeide het bedrijf uit tot een gerenommeerd specialist in schrijnwerken en maatwerk voor particulieren en projecten in de regio Sint-Niklaas. Om de groei bij te houden, verhuisde Pevabo naar de Nieuwe Baan 70 te Belsele, waar het nog steeds gevestigd is als familiebedrijf.

Schrijnwerk op maat | Pevabo Sint-Niklaas

Door de jaren heen heeft Pevabo naam gemaakt met exclusieve en bijzondere projecten, waarbij vader Peter zijn oog voor detail en gedrevenheid heeft doorgegeven aan zijn zoon Pieter en dochter Nele. Het moderne machinepark, de doorgedreven vakkennis, innovatie en technische vernieuwingen, en een team van gemotiveerde medewerkers zorgen vandaag de dag voor een geslaagd project en de realisatie van uw droom.

Wat anderen zeggen
over Pevabo

Vincent Van Raemdonck

Topfirma waar het echte vakmanschap naar boven komt !

[:swvar:text:401:]
David Van Laere

Perfect realiseren van een nieuwe naaimachine winkel

[:swvar:text:401:]
Warren Boor

Pro houtbewerking. Pro service. Mensen met ervaring. Komen zeker terug

[:swvar:text:401:]
Gunther Van Mol

Top Bedrijf

[:swvar:text:401:]

Pevabo construct

Nieuwe Baan 70
9111 Sint-Niklaas

info@pevabo.be
03 772 54 76

BE 0466.490.816​​​​​​​

© Pevabo   |   Cookies   |   Privacy   |   Disclaimer   |   Created by Udesite