Oeps, deze browser wordt niet meer ondersteund.
Verouderde browsers kunnen jouw computer blootstellen aan veiligheidsrisico's. Om de beste ervaring te krijgen met het gebruik van onze site, kan je best werken met een nieuwere browser. Klik op één van de icoontjes om een nieuwe browser te installeren.

Projecten

Op zoek naar hoogwaardig schrijnwerk in Sint-Niklaas en omgeving? Pevabo staat voor je klaar! Wij zijn gespecialiseerd in het afwerken van diverse projecten, waaronder scholen, ziekenhuizen, rusthuizen, openbare gebouwen en meer. Onze ervaren vakmensen verzorgen allerlei afwerkingen, van gyproc plafonds en binnen- en buitendeuren tot ramen en akoestische panelen. Met onze kwalitatieve materialen en uitstekende service garanderen we duurzame en esthetische resultaten.

Ontdek ons werk

Duurzaamheid

Duurzaam schrijnwerk is tegenwoordig een belangrijk thema, zeker in de context van projectwerk. Bij Pevabo hechten we dan ook veel belang aan duurzame oplossingen voor onze klanten. Zo werken we uitsluitend met hoogwaardige materialen die voldoen aan strenge kwaliteitsnormen, zoals FSC- en PEFC-gecertificeerd hout. Op die manier verminderen we de impact op het milieu en dragen we bij aan een duurzame toekomst.

Budget & planning

Bovendien bieden we bij Pevabo duurzame oplossingen op maat voor verschillende projecten. We begrijpen dat elk project anders is en dat er rekening moet worden gehouden met verschillende factoren, zoals het budget, de planning en de functionaliteit. Daarom denken we graag met onze klanten mee om tot de meest geschikte oplossing te komen. Of het nu gaat om het afwerken van scholen, ziekenhuizen, rusthuizen, openbare gebouwen of andere projecten, we zorgen altijd voor duurzaam en kwalitatief schrijnwerk dat voldoet aan alle eisen en normen.

Pevabo construct

Nieuwe Baan 70
9111 Sint-Niklaas

info@pevabo.be
03 772 54 76

BE 0466.490.816​​​​​​​

© Pevabo   |   Cookies   |   Privacy   |   Disclaimer   |   Created by Udesite