Oeps, deze browser wordt niet meer ondersteund.
Verouderde browsers kunnen jouw computer blootstellen aan veiligheidsrisico's. Om de beste ervaring te krijgen met het gebruik van onze site, kan je best werken met een nieuwere browser. Klik op één van de icoontjes om een nieuwe browser te installeren.

Binnendeuren

Massief, modern, landelijk of klassiek: Pevabo maakt uw deur op maat. De perfecte deur die past bij u en bij uw woning. Volgens uw voorkeuren en specificaties, kleuren en vernissen gebeurt allemaal in eigen atelier . en met ons vakmanschap en oog voor detail. Ook project deuren in grote oplagen is geen probleem met ons machine park.

Ontdek ons werk

Perfecte pasvorm

Op maat gemaakte houten binnendeuren passen perfect in de daarvoor bestemde openingen. Hierdoor zijn ze niet alleen mooier om naar te kijken, maar voorkomen ze ook tocht en verbeteren ze de isolatie in huis. Dit kan helpen om energiekosten te verlagen en het comfort in huis te verbeteren.

Unieke uitstraling

Op maat gemaakte houten binnendeuren kunnen volledig worden aangepast aan de wensen en stijl van de klant. Hierdoor creëer je een unieke uitstraling die perfect past bij de rest van het interieur. Dit kan helpen om de waarde van het huis te verhogen en het een persoonlijk tintje te geven. Bovendien zijn houten deuren van nature warm en uitnodigend, waardoor ze een gezellige sfeer creëren in huis.

Pevabo construct

Nieuwe Baan 70
9111 Sint-Niklaas

info@pevabo.be
03 772 54 76

BE 0466.490.816​​​​​​​

© Pevabo   |   Cookies   |   Privacy   |   Disclaimer   |   Created by Udesite